Bu lezzeti çok seviyorum.Fesleğenin, zeytinyağlı sarımsağın verdiği koku ve aroma çıtır çıtır ekmeğin üzerinde bir başka lezzetli oluyor.Son derece hafif ve pratik ben genelde pazar kahvaltıları için hazırlyorum ama akşam yemeği öncesindede bir aparatif olarak sunulabilir.Lafı çok fazla uzatmadan tarife geçmek istiyorum.
Malzemeler:
İlk olarak ekmeklerimizi kızartıyoruz.Kızaran ekmeklerimizin üzerine zeytinyağda ezdirdiğimiz sarımsaklı sosumuzu döküyoruz.Ayrı bir kapta domateslerimizi,biberleri minik minik doğruyor ve üzerine fesleğinimizi,baharatlarımızı ve nar ekşisini ilave ediyoruz.Ekmeklerimizim üzerine bu karışımdan bolca pay ediyoruz.Afiyet olsun.
Malzemeler:
- 4 adet cherry domates
- 2 adet sivri biber
- 1 büyük diş sarımsak
- 1 avuç taze fesleğen
- kuru nane(ben ekledim)
- kekik(ben ekledim)
- tuz
- nar ekşisi
- zeytinayağ
- 2 dilim ekmek
İlk olarak ekmeklerimizi kızartıyoruz.Kızaran ekmeklerimizin üzerine zeytinyağda ezdirdiğimiz sarımsaklı sosumuzu döküyoruz.Ayrı bir kapta domateslerimizi,biberleri minik minik doğruyor ve üzerine fesleğinimizi,baharatlarımızı ve nar ekşisini ilave ediyoruz.Ekmeklerimizim üzerine bu karışımdan bolca pay ediyoruz.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder