Hamileliğin girmesiyle uzun bir süre blog dünyasından uzak durmamla beraber geri döndüğümde artık eski şevki bulamıyorum blog dünyasında dördüncü senemi doldurmak üzereyim ama sanki ne eski dostluklar var nede...Konuşmaya başlarsam eğer uzun bir yazı olucak:((Tarife geçmek istiyorum.Pratik ve leziz bir tarif çalışan bayanlar içinde bir öneri olur diye düşündüm.
Malzemeler:
Yarım kilo pınar inegöl köfte
3 patates
2 domates
2 yeşil biber
1 kırmızı biber
1 yemek kaşığı domates salçası
tuz
karabiber
pul biber
maydonoz
tereyağ
Yapılışı:
Fırın tepsisine önce dilimlediğimiz patates sırayla inegöl köfte,domates,kırmızı ve yeşil biberlerimizi doğruyor uafk tereyağ parçaları koyup 1 yemek kaşığı salçayı tuz karabiber ve suyla açıyoruz ve tepsimize bu suyu döküyoruz 200 derecelik fırında patateslerimiz yumuşayıncaya kadar pişriyoruz.Maydonoz ile süsleyip servis ediyoruz.Ben üzerini folyo kağıdıyla kapattım pişmesine yakın üzerini açtım ki hafif kızarıklık olsun istedim üstünde.Afiyet olsun.
Malzemeler:
Yarım kilo pınar inegöl köfte
3 patates
2 domates
2 yeşil biber
1 kırmızı biber
1 yemek kaşığı domates salçası
tuz
karabiber
pul biber
maydonoz
tereyağ
Yapılışı:
Fırın tepsisine önce dilimlediğimiz patates sırayla inegöl köfte,domates,kırmızı ve yeşil biberlerimizi doğruyor uafk tereyağ parçaları koyup 1 yemek kaşığı salçayı tuz karabiber ve suyla açıyoruz ve tepsimize bu suyu döküyoruz 200 derecelik fırında patateslerimiz yumuşayıncaya kadar pişriyoruz.Maydonoz ile süsleyip servis ediyoruz.Ben üzerini folyo kağıdıyla kapattım pişmesine yakın üzerini açtım ki hafif kızarıklık olsun istedim üstünde.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder